Personvernerklæring

Effektiv dato: 2023-09-22

Oppdatert den: 2023-09-22

Denne personvernerklæringen forklarer retningslinjene til Kristina Klinikken angående innsamling og bruk av informasjonen vi samler inn når du bruker kristinaklinikken.no (tjenesten). Denne personvernerklæringen beskriver personvernrettighetene dine og hvordan du er beskyttet i henhold til personvernlovgivningen.

Ved å bruke tjenesten vår samtykker du til innsamling og bruk av informasjonen din i samsvar med denne personvernerklæringen. Vennligst ikke bruk tjenesten vår hvis du ikke samtykker til innsamling og bruk av informasjonen din som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Kristina Klinikken har fullmakt til å endre denne personvernerklæringen når som helst, uten forhåndsvarsel.

Kristina Klinikken vil publisere den reviderte personvernerklæringen på nettstedet kristinaklinikken.no

Innsamling og bruk av din personlige informasjon Informasjon vi samler inn Når du bruker tjenesten vår, blir du bedt om å gi oss personlig informasjon som brukes til å kontakte eller identifisere deg. Kristinaklinikken.no samler inn følgende informasjon:

Bruksdata

Bruksdata inkluderer følgende:

Internett-protokoll (IP)-adresse for datamaskiner som får tilgang til nettstedet Nettforespørsler Henvisende nettsider Nettleser brukt til å få tilgang til nettstedet Tidspunkt og dato for tilgang Hvordan vi samler inn informasjon Kristinaklinikken.no samler inn og mottar informasjon fra deg på følgende måter:

Når du fyller ut et registreringsskjema eller på annen måte sender inn personlig informasjon. Når du samhandler med tjenesten vår. Fra eksterne, offentlige kilder. Informasjonen din vil bli lagret i opptil 365 dager etter at den ikke lenger er nødvendig for å tilby deg tjenestene. Informasjonen din kan oppbevares lenger for rapportering eller oppbevaring i samsvar med gjeldende lover. Informasjon som ikke identifiserer deg personlig, kan lagres på ubestemt tid.

 

Hvordan vi bruker informasjonen din

Kristinaklinikken.no kan bruke informasjonen din til følgende formål:

Tilby og opprettholde tjenesten vår, samt overvåke bruken av tjenesten vår. For andre formål. Kristina Klinikken vil bruke informasjonen din til dataanalyse for å identifisere bruksmønstre eller avgjøre effektiviteten av markedsføringskampanjene våre når det er rimelig. Vi vil bruke informasjonen din til å evaluere og forbedre tjenesten vår, produkter, tjenester og markedsføringsinnsats. Målrettet annonsering. Dine personlige data vil bli brukt for å forbedre annonseforsøk som er relevante for dine spesifikke interesser. Markedsførings- og kampanjeinitiativer. Kristina Klinikken vil bruke ikke-spesifikk informasjon samlet inn fra deg for å forbedre markedsføringsinnsatsen vår. Hvordan vi deler informasjonen din Kristina Klinikken vil dele informasjonen din, når det er relevant, i følgende situasjoner:

Med ditt samtykke. Kristina Klinikken vil dele informasjonen din til ethvert formål med ditt eksplisitte samtykke. Deling med tredjeparter Enhver tredjepart vi deler informasjonen din med, må oppgi formålet med hvilket de har til hensikt å bruke informasjonen din. De må oppbevare informasjonen din bare i den perioden som er oppgitt ved forespørsel eller mottak av slik informasjon. Tredjeparts tjenesteleverandør får ikke samle inn, selge eller bruke personlig informasjon unntatt når det er nødvendig for å utføre det angitte formålet.

Informasjonen din kan deles med tredjepart av følgende grunner:

Analyseinformasjon. Informasjonen din kan bli delt med verktøy for nettanalyse på nettet for å spore og analysere nettrafikk. Forbedre målrettede reklamekampanjer. Kristina Klinikken samarbeider med tredjeparts tjenesteleverandører for å forbedre målrettede reklamekampanjer. Hvis du velger å gi slik informasjon under registrering eller på annen måte, gir du Kristina Klinikken tillatelse til å bruke, dele og lagre den informasjonen på en måte som er i tråd med denne personvernerklæringen.

Informasjonen din kan bli avslørt av ytterligere grunner, inkludert:

Overholdelse av gjeldende lover, forskrifter eller rettskjennelser. Svar på påstander om at din bruk av tjenesten vår bryter tredjeparts rettigheter. Håndheving av avtaler du inngår med oss, inkludert denne personvernerklæringen. Informasjonskapsler Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din av nettsteder du besøker. Nettsteder bruker informasjonskapsler for å hjelpe brukere med å navigere effektivt og utføre visse funksjoner. Informasjonskapsler som er nødvendige for at nettstedet skal fungere riktig, tillates å bli satt uten ditt samtykke. Alle andre informasjonskapsler må godkjennes før de kan settes i nettleseren.

Strengt nødvendige informasjonskapsler.

Strengt nødvendige informasjonskapsler tillater grunnleggende nettstedsfunksjonalitet som brukerinnlogging og kontohåndtering. Nettstedet kan ikke brukes riktig uten strengt nødvendige informasjonskapsler.
Du kan endre ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler nedenfor.

Sikkerhet
Sikkerheten til informasjonen din er viktig for oss. Kristinaklinikken.no bruker en rekke sikkerhetstiltak for å forhindre misbruk, tap eller endring av den informasjonen du har gitt oss. Imidlertid, fordi vi ikke kan garantere sikkerheten for informasjonen du gir oss, må du bruke tjenesten vår på egen risiko.

Kristina Klinikken er ikke ansvarlig for ytelsen til nettsteder drevet av tredjeparter eller dine interaksjoner med dem. Når du forlater dette nettstedet, anbefaler vi at du gjennomgår personvernpraksisene til andre nettsteder du samhandler med, og vurderer tilstrekkeligheten av disse praksisene.

Kontakt oss
Ved spørsmål, vennligst kontakt oss via følgende metoder:

Navn: Kristina Klinikken

Adresse: Kjellengveien 2C, 3125 Tønsberg

E-post: post@kristinaklinikken.no

Nettsted: kristinaklinikken.no

For eventuelle spørsmål eller bekymringer du har relatert til behandlingen av informasjonen din, kan du kontakte oss på post@kristinaklinikken.no.